Rodfræsning

Billig og effektiv fjernelse af træstubbe

Når træet er fældet, står roden tilbage – og så har de fleste af os forsøgt at fjerne stubben med en spade. Det er en stor opgave og meget hårdt arbejde. Alternativet er at fræse roden væk. Hos Davids Træfældning fræser vi roden ned til mellem 20 og 30 cm under terræn, og efterlader derfor mulighed for græsplæne eller belægning, hvor der tidligere var træer eller buske.

Rodfræsning er oftest den billigste og mest effektive måde at fjerne uønskede træstubbe på.

Hør mere om rodfræsning på telefon 26 13 53 07 eller på kontakt@dareni.dk.

Rodfræsning i privat have Rodfræsning i privat have Rodfræsning i privat have Rodfræsning i privat have

Ved rodfræsning eliminerer vi yderligere træets mulighed for at skyde igen. Birke- og kastanjetræer har begge evnen til at lave såkaldte rodskud. Ved at fræse rødderne, er træet væk for altid.

Priser for rodfræsning

Omkostningen ved at fræse kan variere fra et par hundrede kroner og op. Typisk er det terrænet, der kan besværliggøre fræsningen og gøre opgaven dyrere.

Lille og effektiv rodfræser

Davids Træfældning kører med en mindre, men kraftig rodfræser, der ikke er følsom over for terræn, og kan derfor komme ind de fleste steder uden større problemer. Vi er derfor yderst konkurrencedygtige på pris og også meget effektive.

Få et uforpligtende tilbud på rodfræsning

Kontakt Davids Træfældning i dag og få et uforpligtende tilbud på rodfræsning. Ring til os på telefon 26 13 53 07 eller send en mail med en kort beskrivelse af opgaven til kontakt@dareni.dk.

Film om rodfræsning

Se film om rodfræsning her...

Du skal have Quicktime installeret - kan hentes på: Apple.com

Billeder

1

2

3

4

5

6